Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Авокадов чипс с пармезан

Авокадов чипс с пармезан

Авокадов чипс с пармезан - изображение

Необходими продукти:

  • 1 голямо авокадо
  • 3/4 чаена чаша настърган пармезан
  • 1 чаена лъжица лимонов сок
  • 1/2 чаена лъжица чесън на прах
  • 1/2 чаена лъжица италиански микс подправки
  • сол и пипер

Начин на приготвяне:

Авокадото обелете и намачкайте, подправете го и смесете с пармезана.

Направете от получената смес малки купчинки (използвайте 1 чаена лъжица от сместа), които след това сплескайте, за да се получат тънки питки. Опечете на 160 градуса за 30 минути, докато краищата на чипса станат хрупкави и златисти. Охладете и сервирайте на стайна температура.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиЗдравни съветиЛюбопитноАлт. медицинаХрани и ястияХранене при...ДиетиБотаника