Яйчен пастет с лук и орехи

Необходими продукти:
250 грама лук
50 грама орехови ядки
5 сварени яйца
2 скилидки чесън
2 супени лъжици масло
1 супена лъжица олио
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете лука и го нарежете на ситно. След това изпържете до зачервяване в смес от маслото и олиото. Обелете сварените яйца и скилидките чесън. Сложете ги в блендер, добавете ореховите ядки и лука, подправете със сол и черен пипер на вкус и смелете всичко до получаването на еднородна смес.
Преди да поднесете, приберете пастета в хладилника за 1-2 часа.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Яйчена салата със зелен лук и заквасена сметана
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Яйчена салата с репички и майонеза
- Салата с пъдпъдъчи яйца и маслини
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Яйчена салата с майонеза, кисели краставички и копър
- Най-вкусната яйчена салата
- Здравословна яйчена салата
- Яйчена салата с майонеза и пресни билки
- Яйчена салата с репички, заквасена сметана и горчица
Коментари към Яйчен пастет с лук и орехи