Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Яйчен пастет с кашкавал и чесън

Яйчен пастет с кашкавал и чесън

Яйчен пастет с кашкавал и чесън - изображение

Необходими продукти:

  • 4 сварени яйца
  • 50 грама извара
  • 100 грама кашкавал
  • 2-3 скилидки чесън
  • 2 чаени лъжици сладка горчица
  • 1-2 супени лъжици крема сирене, заквасена сметана или гъсто кисело мляко
  • сол и черен пипер

 

Начин на приготвяне:

Настържете предварително сварените и обелени яйца заедно с кашкавала и към тях прибавете изварата, намачкания чесън, горчицата, подправете на вкус и разбъркайте.

След това сложете 1-2 супени лъжици крема сирене, заквасена сметана или използвайте гъсто кисело мляко в сместа. Разбъркайте до получаване на гъст пастет.

С него намажете филийки прясно изпечен хляб, поръсете със свежи зелени подправки по ваш избор и закуската е готова.

Да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: globalist.org.ua

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиНовиниХранене при...ВидеоАнкетиДиетиАлт. медицинаСнимки