Яйчена салата с топено сирене и зелен лук
Необходими продукти:
150-200 грама топено сирене
2 яйца
връзка зелен лук
2 супени лъжици майонеза
сол на вкус

Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо (около 7-10 минути), нека се охладят и обелете.
Сложете топеното сирене в хладилника за 30 минути, за да може да се твърди малко, след това го настържете заедно с яйцата, използвайки едро ренде (вариант е и да нарежете на малки кубчета двата продукта).

Измийте перата зелен лук, тях също нарежете ситно.
Смесете така подготвените продукти в подходяща купа, подсолете на вкус, добавете 2 супени лъжици майонеза и разбъркайте.

Салатата е готова.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Яйчена салата с рулца от раци и царевица
- Най-вкусната яйчена салата
- Яйчена салата със зелен лук и заквасена сметана
- Яйчена салата с майонеза, кисели краставички и копър
- Салата с пъдпъдъчи яйца и маслини
- Великденски пиленца от яйца
- Великденска салата с картофи и яйца
- Многопластова салата с яйца и рулца от раци
- Салата от краставици и яйце със сусам и майонеза
- Новогодишна салата ЗМИЯ
Коментари към Яйчена салата с топено сирене и зелен лук