Ябълково пюре

Ябълковото пюре е гъст сладко-кисел сос, който се приготвя от ябълки и се поднася като допълнение към ястия от месо или десерти. Количеството на продуктите определете сами според предпочитанията ви и сорта ябълки.
Необходими продукти:
ябълки
канела
захар
Начин на приготвяне:
Обелете кората на ябълките, премахнете вътрешната част със семките, нарежете на едри парчета и сложете да се варят на слаб огън. Пюрето овкусете със захар и подправете с канела. Разбъркайте добре и оставете да се поемат вкусовете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДРЕНАКС ФОРТЕ СЛИМ ФИТ таблетки * 60
ЛЮКСЕОЛ ТЕРАПИЯ ПРИ ПРОГРЕСИВЕН КОСОПАД 3 В 1 ампули * 14
Безплатна доставка за България!АЛОКСИ БАЛСАМ ЗА ОБЕМ И ЖИЗНЕНОСТ 300 мл
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОБИОФИЧИНА ТОСКАНА ПОЧИСТВАЩ - БАЛАНСИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЯБЪЛКА И МЕНТА 50 мл
БИОКЕЪР КЛЕНЗ НУТРИ КОМПЛЕКС ЗА ПРОЧИСТВАНЕ прах 120 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълка
- Печени ябълки с овесени ядки, орехи, стафиди, мед и канела
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Ябълкова пита с кисело мляко
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
- Смути от червено цвекло, ябълка и лайм
Коментари към Ябълково пюре