Ябълково пюре

Ябълковото пюре е гъст сладко-кисел сос, който се приготвя от ябълки и се поднася като допълнение към ястия от месо или десерти. Количеството на продуктите определете сами според предпочитанията ви и сорта ябълки.
Необходими продукти:
ябълки
канела
захар
Начин на приготвяне:
Обелете кората на ябълките, премахнете вътрешната част със семките, нарежете на едри парчета и сложете да се варят на слаб огън. Пюрето овкусете със захар и подправете с канела. Разбъркайте добре и оставете да се поемат вкусовете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ 50 мл
СЕПТОНА АНТИБАКТЕРИАЛНИ МОКРИ КЪРПИ ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА * 60
ПЧЕЛЕН МЕД ОТ ЯБЪЛКОВ ЦВЯТ 500 г RUDIGER FELDT PRODUCTS
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ FLOWERS AND TEA SPRING 12 ВИДА * 5
РЕГЕНЕРЛАЙФ МИТОХОНДРИАЛНА ФУНКЦИЯ прах 81 г НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Печени ябълки с масло и канела
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Карамелизирани парченца ябълки със сусам
- Печени ябълки с овесени ядки, орехи, стафиди, мед и канела
Коментари към Ябълково пюре