Ябълково пюре
Ябълковото пюре е гъст сладко-кисел сос, който се приготвя от ябълки и се поднася като допълнение към ястия от месо или десерти. Количеството на продуктите определете сами според предпочитанията ви и сорта ябълки.
Необходими продукти:
ябълки
канела
захар
Начин на приготвяне:
Обелете кората на ябълките, премахнете вътрешната част със семките, нарежете на едри парчета и сложете да се варят на слаб огън. Пюрето овкусете със захар и подправете с канела. Разбъркайте добре и оставете да се поемат вкусовете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕОСТРАТА СКИН АКТИВ ЦЕЛУЛАР ЕМУЛСИЯ ЗА КЛЕТЪЧНА РЕГЕНЕРАЦИЯ 50 гр.
Безплатна доставка за България!ЯБЪЛКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
ГАНЧЕВ НЕКТАР ОТ ЯБЪЛКИ, МОРКОВИ И КРУШИ 250 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНАТА
ДЕЛИА КОЗМЕТИКС DAIRY FUN ДУШ ГЕЛ ЖЕЛЕ ЯБЪЛКА 350 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША С ЯБЪЛКИ И БАНАН 190 г 4803
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Ябълков сладкиш с грис
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
Коментари към Ябълково пюре