Ябълково пюре
Ябълковото пюре е гъст сладко-кисел сос, който се приготвя от ябълки и се поднася като допълнение към ястия от месо или десерти. Количеството на продуктите определете сами според предпочитанията ви и сорта ябълки.
Необходими продукти:
ябълки
канела
захар
Начин на приготвяне:
Обелете кората на ябълките, премахнете вътрешната част със семките, нарежете на едри парчета и сложете да се варят на слаб огън. Пюрето овкусете със захар и подправете с канела. Разбъркайте добре и оставете да се поемат вкусовете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЕМПЕР ДАМСКИ ДЕЗОДОРАНТ MEMORIES 200 мл
СЛАДКИ СЪНИЩА ДИРЕКТ саше * 30 ФОРТЕКС
ПРОМОТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Печени ябълки с масло и канела
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Ябълков сладкиш с грис
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Лечебната комбинация от мед, ябълков оцет и чесън
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
Коментари към Ябълково пюре