Ябълково мартини с джинджифил

Необходими продукти:
120 милилитра сух вермут
120 милилитра ябълков фреш
1 чаена лъжица настърган пресен корен джинджифил
сок от 1 лайм или 1/2 лимон
30 милилитра водка
течен мед или кленов сироп за подслаждане
кубчета лед
Начин на приготвяне:
Настържете джинджифила ситно и отцедете сока му. Прибавете лимоновия сок, фреша от ябълки. Разбъркайте, налейте водката, вермута, сложете течен мед или кленов сироп на вкус. След това разбийте с помощта на шейкър, като добавите и няколко кубчета лед.
Снимка: vkusnodoma.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Как и защо да си направим вода с електролити
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Употреба на "кафе" от глухарчета, като средство, подпомагащо превенцията срещу онкологични заболявания
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Коктейл от пъпеш с мед и джинджифил
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Най-популярните коктейли за плажа
- Компот от диня
Коментари към Ябълково мартини с джинджифил