Ябълки в шоколад с лимонови стърготини

Необходими продукти:
ябълки
бяло вино
черен шоколад
масло
настъргана лимонова кора (може да замените с натрошени орехи или други ядки)
няколко листенца мента за декорация
Начин на приготвяне:
Обелете ябълките и ги сварете в бяло вино в продължение на 10 минути.
Разтопете заедно 100 грама шоколад и 50 грама масло. С получената глазура полейте всеки от плодовете и поръсете с настъргана лимонова кора или натрошени ядки по ваш избор.
Добър апетит!
Снимка: jenskiimir.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛИЙ СТАФОРД ГРОУ СТРОНГ ЕНД ЛОНГ АКТИВИРАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА 250 мл
ФЛОРАДИКС КИНДЕРВИТАЛ сироп 250 мл SALUS HAUS
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
ЛЮКСЕОЛ МАСКА ПРОТИВ КОСОПАД 200 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ЧЕРЕН ЧАЙ ФИЛТЪР ПЛОДОВА СЕЛЕКЦИЯ * 20 AHMAD TEA
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Диета с ябълки за 7 дни
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Отглеждане на лимон
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Студено мляко с шоколад
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Лесен шоколадов кекс с масло
Коментари към Ябълки в шоколад с лимонови стърготини