Шоколадов пунш с коняк
Необходими продукти:
1 литър трапезно червено вино
500 милилитра вода
250 милилитра коняк
200 грама захар
настърган шоколад на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете всички продукти в тенджерка и поставете на слаб огън, бъркайки непрекъснато. Когато пуншът се загрее до желаната температура, разлейте го в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С КАКАО И ВКУС НА ШОКОЛАД 300 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
НЕЙЧЪРС ЕЙД КОЛАГЕНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 8000 мг на прах 225 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Как да направим есенните напитки по-здравословни
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Как безалкохолното 7-UP става популярен лек за депресия през 30-те
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Усукана сладка питка с течен шоколад
Коментари към Шоколадов пунш с коняк