Шоколадов пунш с коняк
Необходими продукти:
1 литър трапезно червено вино
500 милилитра вода
250 милилитра коняк
200 грама захар
настърган шоколад на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете всички продукти в тенджерка и поставете на слаб огън, бъркайки непрекъснато. Когато пуншът се загрее до желаната температура, разлейте го в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
МИЛМЕКС ЧЕРЕН ШОКОЛАД СЪС СТЕВИЯ 80 г
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ С ШОКОЛАД 120 мл
ЕНДОКА КОНОПЕНО МАСЛО С МЕНТА И ШОКОЛАД 1500 мг CBD 15% капки 10 мл
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Домашни шоколадови пуканки
- Направете си изотонична напитка от мед, лимон, сода и сол
- Какви са ползите от консумацията на млечен шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Млечен шейк Сникърс
- Какви ползи за здравето крие черния шоколад
- Абсентизъм и алкохолизъм
- Мини хапки с шоколад и фъстъчено масло
Коментари към Шоколадов пунш с коняк