Шоколадов пунш с коняк
Необходими продукти:
1 литър трапезно червено вино
500 милилитра вода
250 милилитра коняк
200 грама захар
настърган шоколад на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете всички продукти в тенджерка и поставете на слаб огън, бъркайки непрекъснато. Когато пуншът се загрее до желаната температура, разлейте го в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
НовОЛ НУТРИШЪН NUTLOVE ДИЕТИЧНИ ЯДКИ ФЪСТЪЦИ ОБВИТИ В ШОКОЛАД 300 г
ДИАБЕТИЧЕН ШОКОЛАД ФИНЕС НАТУРАЛЕН 80 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Направете си напитка с уникални лечебни свойства от мляко, мед, ванилия и канела
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Вина и сирена - кое с какво?
- Ежедневната консумация на шоколад може да помогне за забавяне на когнитивния спад
- Брекина
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Какви са ползите от консумацията на млечен шоколад
Коментари към Шоколадов пунш с коняк