Шоколадов пунш с коняк

Необходими продукти:
1 литър трапезно червено вино
500 милилитра вода
250 милилитра коняк
200 грама захар
настърган шоколад на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете всички продукти в тенджерка и поставете на слаб огън, бъркайки непрекъснато. Когато пуншът се загрее до желаната температура, разлейте го в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
МУЛТИ ШОКО ЗА ВЪЗРАСТНИ блокчета * 20 НАТУРФАРМА
ХАЯ ЛАБС ВЕГАН ПРОТЕИН НАТУРАЛЕН ШОКОЛАД 750 г
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Електролитни напитки – кога са полезни и кога не
- Студено мляко с шоколад
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Направете си противоракова напитка от спанак, лимон и зеле
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Направете си напитка с уникални лечебни свойства от мляко, мед, ванилия и канела
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Коприва
- Какви ползи за здравето крие черния шоколад
- Пиня колада
Коментари към Шоколадов пунш с коняк