Шоколадови хлебни рулца с крема сирене
Необходими продукти:
- 2 големи филии тостерен хляб
- 50 грама шоколадова паста (Нутела)
- 50 грама черен шоколад
- 50 грама крема сирене (може Рикота или Маскарпоне)
Начин на приготвяне:
В купа смесете крема сиренето с шоколадовата паста.
Отрежете корите на филиите, а меката част разточете тънко.
Намажете с вкусния крем, който направихте.
Оформете две рула.
Увийте ги в найлоново фолио и поставете за час в хладилника.
След това ги нарежете на по 4 парчета.
Потопете едната страна на всяко в разтопения черен шоколад.
Подредете ги в плосък съд, като шоколадовото покритие трябва да остане отгоре.
Щом то стегне, поднесете десерта.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: kulray.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
НАЙ-ПРЕКРАСНОТО МАГАЗИНЧЕ ЗА ШОКОЛАД В ПАРИЖ - ДЖЕНИ КОЛГАН - СИЕЛА
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 220 мл
НЕЙЧЪРС ФАЙНЕСТ ШОКОЛАДОВА ГРАНОЛА 320 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Студено мляко с шоколад
- Сочен шоколадов десерт с бадемово брашно и прясно мляко
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Какви са ползите от консумацията на млечен шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Скоро шоколадът ще бъде използван и в откриването на рак
Коментари към Шоколадови хлебни рулца с крема сирене