Шоколадови пуканки с ядки на фурна

Необходими продукти:
200 грама царевица за пуканки
200 грама ядки по ваш избор
150 грама шоколад
80 грама мед
80 грама масло
Начин на приготвяне:
Направете пуканки по стандартния начин, използвайки тиган или тенджера.
След това ги прехвърлете в тава, прибавете ядки, каквито предпочитате.
Разтопете шоколада, маслото и меда на водна баня.
С тази смес залейте ядките и пуканките, намажете ги внимателно и обилно.
Поставете тавата във фурната при 190 градуса и нека се пекат 15 минути.
Не ги изваждайте, нека се охладят във фурната и тогава поднесете.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
КАФЕ МИМИ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ С БАДЕМ И ВИТАМИНИ 110 мл
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
СПОРТС ЕНД ХЕЛТ ВИТАМИН B17 капсули * 120
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Какви са ползите от консумацията на млечен шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Мокър шоколадов сладкиш без яйца
- Мнението на специалистите за консумацията на ядки
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Кедър
Коментари към Шоколадови пуканки с ядки на фурна