Шоколадови пуканки с ядки на фурна

Необходими продукти:
200 грама царевица за пуканки
200 грама ядки по ваш избор
150 грама шоколад
80 грама мед
80 грама масло
Начин на приготвяне:
Направете пуканки по стандартния начин, използвайки тиган или тенджера.
След това ги прехвърлете в тава, прибавете ядки, каквито предпочитате.
Разтопете шоколада, маслото и меда на водна баня.
С тази смес залейте ядките и пуканките, намажете ги внимателно и обилно.
Поставете тавата във фурната при 190 градуса и нека се пекат 15 минути.
Не ги изваждайте, нека се охладят във фурната и тогава поднесете.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
НовХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 250 мл
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 100 мл
ЕВЕНТ БЕБЕШКО ОЛИО С НАТУРАЛЕН КОМПЛЕКС 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Студено мляко с шоколад
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Какви ползи за здравето крие черния шоколад
- Шоколадов топинг
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Шоколадово смути с фъстъчено масло и бадемово мляко
- Шоколадов сладкиш с лешници
- Какаов сладкиш с орехов крем, кокос и шоколад
Коментари към Шоколадови пуканки с ядки на фурна