Шоколадови пуканки с ядки на фурна
Необходими продукти:
200 грама царевица за пуканки
200 грама ядки по ваш избор
150 грама шоколад
80 грама мед
80 грама масло
Начин на приготвяне:
Направете пуканки по стандартния начин, използвайки тиган или тенджера.
След това ги прехвърлете в тава, прибавете ядки, каквито предпочитате.
Разтопете шоколада, маслото и меда на водна баня.
С тази смес залейте ядките и пуканките, намажете ги внимателно и обилно.
Поставете тавата във фурната при 190 градуса и нека се пекат 15 минути.
Не ги изваждайте, нека се охладят във фурната и тогава поднесете.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИННОВА МАШИНА ЗА ПУКАНКИ HOT & SALTY TIMES V0101011
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
КАЙСИЕВИ ЯДКИ СУРОВИ 150 г СТЕЛ АРГО
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
ХЕРБАЛКАН БОЗОЙЛ тинктура 50 мл
ЕТЕРИКА РЕГЕНЕРИРИРАЩО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ 22 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Кедър
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Ежедневната консумация на шоколад може да помогне за забавяне на когнитивния спад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
Коментари към Шоколадови пуканки с ядки на фурна