Шоколадова веган торта с лешници

Необходими продукти:
350 грама лешници
200 грама сушени кайсии
100 грама какао на прах
1/2 чаена чаша сироп по ваш избор
1 добре узряло авокадо
Начин на приготвяне:
Смелете лешниците до получаването на брашно (използвайте мощен блендер). Прибавете сушените кайсии, половината от сиропа и отново разбийте в продължение на около 5 минути. Тестото за тортата е готово.
Разпределете го между два листа пергамент и разточете слой с дебелина около 2 сантиметра. Разделете го на две равни части и се заемете с направата на крема.
Нарежете авокадото на парчета и го смелете с помощта на блендер заедно с какаото и останалия сироп.
Разпределете част от комбинацията върху единия слой тесто, покрийте с втория и нанесете останалия крем.
Украсете тортата с лешници и може да приберете в хладилника за известно време.
Добър апетит!
Снимка: vduxovku.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ЦИНКОВ ЦИТРАТ таблетки 100 мг * 100 ХЕЛТ ЕЙД
ДЕВА ДНЕВЕН ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С Q10 50 мл
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ МАГНЕЗИЙ СПОРТ ДИРЕКТ сашета * 20
ВИТАМИН C прах 100 г ХЕЛТ ЕЙД
НАУ ФУДС АЦЕРОЛА прах 170 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Ето защо не трябва да режете тортата на триъгълници
- Овесена торта без брашно, яйца и масло
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
- Торта Червено кадифе с крем от извара
- Белтъчен крем за торти и сладкиши
Коментари към Шоколадова веган торта с лешници