Храната като изкуство (Четвърта част)

Зеленчуците, освен че са полезни за организма, могат да бъдат и красиво допълнение към всяко ястие. От тях се получават забавни и интересни фигурки на животни и хора, които с удоволствие да си хапнете :). Ето няколко идеи, които доказват, че от храната се ражда изкуство.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
БАЛАДА ЗА ГЕОРГ ХЕНИХ - ВИКТОР ПАСКОВ - СИЕЛА
ГРАНИЧНО / БЕЗГРАНИЧНО - ЕЛЕНА ОЛИМПИЕВА - СИЕЛА
ПАРИЖКА ТАЙНА - КАРЪН СУОН - СИЕЛА
КЛУБ ПЕТЪК ВЕЧЕР - СОФИЯ ЛУНДБЕРГ, АЛИСЪН РИЧМАН, М. ДЖ. РОУЗ - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Хранителни продукти, които подобряват паметта
- Хранене през тръба
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
- Храни, богати на калций
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Избягване на киселинни храни
- Слюноотделяне
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Най-известните случаи от живота на Диоген, наречен „Първият циник“
Коментари към Храната като изкуство (Четвърта част)