Храната като изкуство (Трета част)

Апетитът идвал с яденето. Ако пък храната изглежда апетитно или като произведение на изкуството, тогава насладата от процеса ще бъде двойно по-голяма. Предлагаме ви селекция от изискани и не чак толкова изтънчени ястия, които са направени с огромна любов и изядени с още по-огромен апетит :).
(
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
БАЛАДА ЗА ГЕОРГ ХЕНИХ - ВИКТОР ПАСКОВ - СИЕЛА
ГРАНИЧНО / БЕЗГРАНИЧНО - ЕЛЕНА ОЛИМПИЕВА - СИЕЛА
ПАРИЖКА ТАЙНА - КАРЪН СУОН - СИЕЛА
КЛУБ ПЕТЪК ВЕЧЕР - СОФИЯ ЛУНДБЕРГ, АЛИСЪН РИЧМАН, М. ДЖ. РОУЗ - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Комбинацията от добавки в храните може да увеличи риска от диабет тип 2
- Регулация на слюноотделянето
- 18 храни, които приличат и помагат на нашите органи
- Методи за лечение на анорексия
- Избягване на киселинни храни
- Хранене през тръба
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Секреция на стомашен сок
- Калина, Офика
- Диета с ниско съдържание на мазнини
Коментари към Храната като изкуство (Трета част)