Фондю от сирене

Необходими продукти:
150 грама сирене грюер
100 грама ементал
1 литър сухо бяло вино
20 мл вишнев настой
1 ч. л. картофено нишесте
1 скилидка чесън
индийско орехче
Начин на приготвяне:
Обелете чесъна и с него натрийте стените на фондюто. Нишестето разтворете в 2 с. л. вино. Настържете сирената и ги сложете в съда. Налейте виното. Сложете всичко на котлона и оставете сместа да заври. Добавете подправки и останалите продукти. Поставете съда върху горелката.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
ПРОМОСФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Тутманик
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
Коментари към Фондю от сирене