Фондю от сирене

Необходими продукти:
150 грама сирене грюер
100 грама ементал
1 литър сухо бяло вино
20 мл вишнев настой
1 ч. л. картофено нишесте
1 скилидка чесън
индийско орехче
Начин на приготвяне:
Обелете чесъна и с него натрийте стените на фондюто. Нишестето разтворете в 2 с. л. вино. Настържете сирената и ги сложете в съда. Налейте виното. Сложете всичко на котлона и оставете сместа да заври. Добавете подправки и останалите продукти. Поставете съда върху горелката.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
БИО - КУЛТ КАНДЕА капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Тутманик
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
Коментари към Фондю от сирене