Сьомга в соев сос с джинджифил и печен праз
Необходими продукти:
2 броя филе от сьомга
1 стрък праз
щипка сух джинджифил
2 супени лъжици соев сос
3 супени лъжици зехтин
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 180 градуса.
Смесете в купа соевия сос с 1 супена лъжица зехтин, сложете джинджифила и щипка сол.

Мариновайте рибата в получения сос за поне час.

Нарежете праза на едро и го изпечете във фурната в продължение на 20 минути. Внимавайте да не прегори.

Налейте останалия зехтин в тиган и сложете сьомгата. След две минути обърнете от другата страна, добавете маринатата и нека рибата се приготвя още няколко минути.
Поднесете ястието със соса и запечения праз, овкусете със сол и черен пипер.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
ПРОМОСОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Омлет със сьомга, кашкавал и домати
- Сьомга Марсала с гъби и кафяв ориз
- Терин с пушена сьомга и крема сирене
- Сьомга с лимонов ориз на тиган
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Печена сьомга с чесън и бяло вино
- Ориз със сьомга
- Пастет от пушена сьомга с масло и лимонов сок
- Сьомга лимонова кора и горчица
Коментари към Сьомга в соев сос с джинджифил и печен праз