Сьомга в соев сос с джинджифил и печен праз

Необходими продукти:
2 броя филе от сьомга
1 стрък праз
щипка сух джинджифил
2 супени лъжици соев сос
3 супени лъжици зехтин
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 180 градуса.
Смесете в купа соевия сос с 1 супена лъжица зехтин, сложете джинджифила и щипка сол.
Мариновайте рибата в получения сос за поне час.
Нарежете праза на едро и го изпечете във фурната в продължение на 20 минути. Внимавайте да не прегори.
Налейте останалия зехтин в тиган и сложете сьомгата. След две минути обърнете от другата страна, добавете маринатата и нека рибата се приготвя още няколко минути.
Поднесете ястието със соса и запечения праз, овкусете със сол и черен пипер.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Червена риба, вид сьомга (Кета)
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Печена сьомга с тиквички, лимон и билки
- Сьомга с мед, соев сос и горчица
- Скандинавска маринована сьомга (гравлакс)
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
Коментари към Сьомга в соев сос с джинджифил и печен праз