Спагети с чесново масло, гъби, грах и пармезан

Необходими продукти:
- 250 грама спагети, номер по избор
- 150 грама пресни печурки
- 60 грама масло
- 1 глава лук
- 2 скилидки чесън, пресовани
- една шепа сварен грах
- 100 грама настърган пармезан
- сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Налейте в тенджера вода, оставете да заври и я подсолете. Сварете спагетите, прецедете и охладете. Загрейте маслото, сотирайте чесъна, гъбите и лука.
Прибавете граха и подправете със сол и черен пипер. Разсипете спагетите в порции, гарнирайте ги с получения маслен сос и поръсете с пармезан. Поднесете и се насладете на богатия им вкус и аромат.
Бон Апети!
Източник: www.pepperdelight.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Спагети със сос от рикота и лимон
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Спагети с чесново масло, гъби, грах и пармезан