Сос от магданоз с чесън
Необходими продукти:
150 грама магданоз
1/2 зелена чушка
2 глави лук шалот
2 скилидки чесън
70 милилитра сметана с висока масленост
сол
черен пипер
масло
Начин на приготвяне:
Измийте магданоза и го пуснете във вряща вода за 2 минути. Веднага след като го извадите от нея, потопете в ледена, за да се запази зеленият му цвят. Отцедете водата, изтръскайте магданоза, подсушете го. Нарежете лука и го задушете в масло за около 3 минути. Смесете в блендер магданоза, лука, чесъна, чушката, сложете сол и пипер на вкус, добавете сметаната и пюрирайте (за 2 - 3 минути).
Сосът е изключително подходяща добавка към риба.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
ЧЕСЪН ПЛЮС МАГДАНОЗ капсули 545 мг * 100 NATURE'S WAY
ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
НовОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Сос Бъфало
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Сос от магданоз с чесън