Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Солени гофрети с крема сирене, каперси и червен лук

Солени гофрети с крема сирене, каперси и червен лук

Солени гофрети с крема сирене, каперси и червен лук - изображение

Необходими продукти:


  • 2 чаени чаши пълнозърнесто брашно
  • 1 супена лъжица микс от семена по избор
  • 1 чаена лъжичка бакпулвер
  • 125 милилитра прясно мляко
  • 30 милилитра зехтин
  • 1 чаена лъжичка течен мед
  • 1 чаена лъжичка винен оцет


за гарнитура


  • мариновани моркови
  • нарязан червен лук
  • каперси
  • крема сирене
  • пресен копър


Начин на приготвяне:


В купа смесете брашното със семената, бакпулвера и разбъркайте. Комбинирайте оцета с меда, зехтина, прясното мляко и добавете към сухите съставки.

Разбъркайте до хомогенност и загрейте уред за печене на гофрети. След достигане на определената температура загребете с черпак от сместа и я разпределете.

Изпечете гофретите за 6-7 минути и подредете в чиния. Намажете ги с крема сирене, подправете с нарязан червен лук, каперси, пресен копър и мариновани моркови. Поднесете и хапнете.

гофрети

Да ви е вкусно!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: thecolorfulkitchen.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти