Солени гофрети с крема сирене, каперси и червен лук

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши пълнозърнесто брашно
- 1 супена лъжица микс от семена по избор
- 1 чаена лъжичка бакпулвер
- 125 милилитра прясно мляко
- 30 милилитра зехтин
- 1 чаена лъжичка течен мед
- 1 чаена лъжичка винен оцет
за гарнитура
- мариновани моркови
- нарязан червен лук
- каперси
- крема сирене
- пресен копър
Начин на приготвяне:
В купа смесете брашното със семената, бакпулвера и разбъркайте. Комбинирайте оцета с меда, зехтина, прясното мляко и добавете към сухите съставки.
Разбъркайте до хомогенност и загрейте уред за печене на гофрети. След достигане на определената температура загребете с черпак от сместа и я разпределете.
Изпечете гофретите за 6-7 минути и подредете в чиния. Намажете ги с крема сирене, подправете с нарязан червен лук, каперси, пресен копър и мариновани моркови. Поднесете и хапнете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: thecolorfulkitchen.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Гофрети с газирана вода
- Хрупкави гофрети с пудра захар
- 6 неща, които може да направите в гофретник
- Ароматни картофени гофрети
- Гофрети от нахут с магданоз
- Хрупкави гофрети от тиквички и моркови
- Картофени гофрети с чесън
- Картофени гофрети с билки
- Лесни гофрети на грил тиган
- Картофени гофрети със сирене и чесън
Коментари към Солени гофрети с крема сирене, каперси и червен лук