Солени гофрети с крема сирене, каперси и червен лук

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши пълнозърнесто брашно
- 1 супена лъжица микс от семена по избор
- 1 чаена лъжичка бакпулвер
- 125 милилитра прясно мляко
- 30 милилитра зехтин
- 1 чаена лъжичка течен мед
- 1 чаена лъжичка винен оцет
за гарнитура
- мариновани моркови
- нарязан червен лук
- каперси
- крема сирене
- пресен копър
Начин на приготвяне:
В купа смесете брашното със семената, бакпулвера и разбъркайте. Комбинирайте оцета с меда, зехтина, прясното мляко и добавете към сухите съставки.
Разбъркайте до хомогенност и загрейте уред за печене на гофрети. След достигане на определената температура загребете с черпак от сместа и я разпределете.
Изпечете гофретите за 6-7 минути и подредете в чиния. Намажете ги с крема сирене, подправете с нарязан червен лук, каперси, пресен копър и мариновани моркови. Поднесете и хапнете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: thecolorfulkitchen.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- 6 неща, които може да направите в гофретник
- Гофрети със спанак и сирене
- Вафлени пурички
- Торта с гофрети, кокосов крем и ягоди
- Гофрети с газирана вода
- Бананови гофрети с бадемово брашно
- Хрупкави гофрети с пудра захар
- Лучени гофрети с бекон и кашкавал
- Шоколадови гофрети с портокал
- Хрупкави картофени гофрети
Коментари към Солени гофрети с крема сирене, каперси и червен лук