Свински черен дроб с лук и моркови
Необходими продукти:
500 грама черен дроб
1 глава лук
1 морков
2-3 супени лъжици майонеза
1 супена лъжица олио
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на малки кубчета, а моркова настържете на ситно ренде. Изпържете ги в нагорещеното олио.
Дроба нарежете на едри парчета (може и на ивици) и го изсипете в съда със зеленчуците. Затворете с капак и оставете всичко да се приготвя на бавен огън до желаната готовност на дроба. Овкусете със сол и пипер. След това прехвърлете ястието в подходяща чиния, сложете майонезата, разбъркайте и сте готови.
Добър апетит!
Коментари към Свински черен дроб с лук и моркови