Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Свински черен дроб в сметана с лук и моркови

Свински черен дроб в сметана с лук и моркови

от 14 яну 2015г.
Свински черен дроб в сметана с лук и моркови - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

500 грама свински черен дроб

1 глава лук

1 морков

4 супени лъжици заквасена сметана (или майонеза)

сол и черен пипер на вкус

 

Начин на приготвяне:

Измийте добре черния дроб и го оставете за известно време в оцет, вода или прясно мляко. Всяка домакиня знае поне няколко тънкости, които ще й помогнат да направи дроба мек и въздушен. Ето една хитринка от нас: по време на пърженето добавете малко мед или захар към дроба.

Но да спазваме последователността за приготвяне на ястието.

След като сте подготвили дроба, нарежете лука и настържете на едро моркова.

Сложете дроба в дълбок тиган или тенджера, прибавете лука и моркова, след това сметаната (или майонеза), налейте вода, колкото да се покрият продуктите, затворете съда с капак. Поставете на слаб огън и нека всичко се задушава в продължение на 15 - 20 минути. Към края овкусете със сол и черен пипер на вкус.

В случай че прекалите със задушаването и дробът се получи сух, разтворете във вода кетчуп или майонеза и получения сос (консистенцията му да не бъде гъста, използвайте вода и майонеза, например, в съотношение 50:50) прибавете в ястието.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Кюфтета от смлян свински черен дроб с лук Кюфтета от смлян свински черен дроб с лук
  • Свински черен дроб със спанак Свински черен дроб със спанак
  • Свински черен дроб с лук и моркови Свински черен дроб с лук и моркови
5.0/5 1 оценка

Коментари към Свински черен дроб в сметана с лук и моркови

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Свински черен дроб в сметана с лук и моркови
    www.framar.bg 
    на 05 June 2025 в 05:46
    Коментирайте "Свински черен дроб в сметана с лук и моркови"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Свински черен дроб – хранителен състав, предимства и недостатъци
  • Свински черен дроб със спанак
  • Свински черен дроб с лук и моркови
  • Кюфтета от смлян свински черен дроб с лук
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Препоръчително ли е да даваме Черен дроб от треска на бебе

преди 615 дни, 20 часа и 28 мин.

Карсил - пречиства ли черния дроб след употреба на наркотици и опиати?

преди 1737 дни, 20 часа и 48 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Temu Kupon Kodu [acp856709] 4000? Indirim Kazan?n

преди 2 часа и 33 мин.

Temu Kupon Kodu [acp856709] %30 ?ndirim + 3000 TL Hediye Kupas?

преди 2 часа и 34 мин.

70% ?ndirim yada 100€ Temu Kupon Kodu [acp856709]

преди 2 часа и 35 мин.

??????Temu??????? 30%???acp856709????????????

преди 2 часа и 36 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Свински черен дроб – хранителен състав, предимства и недостатъци Свински черен дроб – хранителен състав, предимства и недостатъци

Свински черен дроб – хранителен състав, предимства и недостатъци

от 19 яну 2024г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ОСТРОВИТ МСМ (МЕТИЛ - СУЛФОНИЛ - МЕТАН) прах 300 г

МАГНАЛАБС МАГНАЗАЙМ сироп 125 мл

ФИТОМЕР ИНТЕНЗИВЕН ЛОСИОН P5 ЗА ОТСЛАБВАНЕ 150 мл

БИОФРЕШ ОМЕКОТЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БАДЕМ 100 мл

ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ капсули * 30

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Правете компреси от мас за облекчаване на симптомите при грип и настинка

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юни 2025г. в 16:50:42

ЗИМ спрей за нос ЗА ДЕЦА 30 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юни 2025г. в 15:51:26

ЗИМ спрей за нос ЗА ДЕЦА 30 мл

Коментар на: Поли от 04 юни 2025г. в 15:24:28

Правете компреси от мас за облекчаване на симптомите при грип и настинка

Коментар на: Порасналия човек от 04 юни 2025г. в 14:57:46

АБОФАРМА ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 1000 мг * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юни 2025г. в 14:33:43
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival