Сварени яйца с орехова плънка и кашкавалена панировка

Необходими продукти:
4 яйца
2 супени лъжици горчица
10-20 грама орехови ядки
20 грама кашкавал
галета
брашно
олио за пържене
подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете 3 от яйцата твърдо. Обелете ги, разрежете на две и извадете жълтъците. Последните намачкайте с вилица, прибавете горчицата, ситно нарязаните орехи и разбъркайте. Подправете сместа на вкус и с нея напълнете сварените белтъци. Закрепете ги с клечки за зъби, "сглобявайки" цели яйца.
Отделете жълтъка от белтъка на останалото сурово яйце. Белтъка разбийте на пяна.
Настържете кашкавала и го смесете с галетата.
Оваляйте яйцата в брашното, потопете ги в белтъка и накрая в комбинацията от галета и кашкавал.
Изпържете ги в олио от всички страни.
Добър апетит!
Снимки: koolinar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени яйца с майонеза и маслини
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- Великденски пиленца от яйца
- Пълнени панирани яйца
- Яйца в доматен сос с кашкавал и сметана
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Панирани сварени яйца
- Мариновани яйца в соев сос
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
Коментари към Сварени яйца с орехова плънка и кашкавалена панировка