Сандвич с пуешко, ябълка и сирене Бри

Една различна комбинация за сандвич от пълнозърнеста багета със зелена ябълка, кремообразно сирене Бри и парченца пуешко месо.
Необходими продукти:
- 1 ябълка грейни смит, нарязана на тънки резени
- 1 чаена лъжичка сок от лимон
- 1 пълнозърнеста багета
- 4 листа от маруля
- 1 чаена чаша пуешко месо (филе), нарязано на късове
- 50-60 грама сирене бри, тънко нарязано
- 4 чаени лъжички дижонска горчица
Начин на приготвяне:
Смесете в малка купа резените ябълка с лимоновия сок.
Срежете през средата багетата и извадете меката вътрешност, запазете я за друга употреба.
За да сготвите пуешкото месо, сложете го в малка тенджера с 1 чаша вода и изчакайте да заври. Намалете температурата, сложете капак и оставете да къкри за 20-25 минути или до готовност. След това го извадете в чиния, оставете да се охлади и го нарежете на късове.
Сложете в багетата лист маруля, късове пуешко месо, сирене бри и резени ябълка. Поръсете с горчица и затворете сандвича. Сервирайте веднага или опаковайте и приберете в хладилник, където може да съхранявате до 4 часа.
Да ви е вкусно!
eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Питки със салата от риба тон, яйца и авокадо
- Направете си смес за сандвичи с масло по 3 начина
- Сандвичи с кашкавал, яйца и чесън
- Сандвич със сардини и маринован червен лук
- Пълнен сандвич с чушки, шунка, сирене и яйце
- Сандвичи със сирене и яйце
- Топли сандвичи с домати, гъби и кашкавал
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
- Сандвич с авокадо, филе и бекон
- Пълнозърнести сандвичи с бекон и яйце
Коментари към Сандвич с пуешко, ябълка и сирене Бри