Салата от ряпа и нахут

Необходими продукти:
1 ряпа
1 голяма глава лук
1 домат
накиснат нахут
майонеза
Начин на приготвяне:
Настържете ряпата, лука нарежете на ситно, а домата - на по-едро. Смесете зеленчуците в дълбока купа и налейте 1 чаена чаша от водата, в която предварително сте накиснали нахута (от предния ден). Той трябва да е омекнал достатъчно, но ако предпочитате, сварете. Изсипете и него. Сложете подправки на вкус, майонеза и разбъркайте всичко.
Може да използвате магданоз, целина или каквото обичате.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ЕУТРОЗИС ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО 500 мл
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС CHIEFTAIN МИКС ЗА МЪЖА 200 г
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО БРАШНО ОТ НАХУТ 300 г
РЕТРО КАФЕ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
РЕТРО КАФЕ С ЦИКОРИЯ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- 12 ползи за здравето от нахута – едно от първите култивирани от човека растения
- Как да си направим кълнове по най-лесния начин?
- Салата от моркови и краставици
- Полезни свойства на ряпата
- Салата от маслини, сирене и чушки
- Ползи за здравето от брашното от нахут
- Нахутът като средство за отслабване: две диети и разтоварващ ден
- Гръцка салата с пържен лимон и печени чушки
- Салата от маслини и лук
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
Коментари към Салата от ряпа и нахут