Рулце от сьомга с карфиолов крем

Необходими продукти:
- 500 грама сьомга
- 500 грама морска сол
- черен пипер
- 300 грама карфиол
- 100 милилитра течна сметана без захар
- сол и черен пипер
- 100 грама нарязани пресни подправки (копър, магданоз, зелен лук, кориандър)
- зехтин
Начин на приготвяне:
Оформете сьомгата във форма по избор, сложете я в купа и покрийте със солта за 5-6 часа. Изплакнете подсушете и подправете с черен пипер. Сварете карфиола, сложете го в блендер и налейте сметаната.
Добавете черен пипер, сол и разбийте до получаването на крем. Напълнете кухненски пош със сместа и охладете.
В купичка сложете нарязаните ситно зелени подправки, овкусете сьомгата със зехтин и я оваляйте в тях. В чиния шприцовайте карфиоловия крем, добавете рибата, украсете и поднесете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.bavette.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Скандинавска маринована сьомга (гравлакс)
- Рулца от сьомга с кашкавал
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Сьомга с вино и сметана на тиган
- Сьомга с пълнозърнест булгур и авокадо
- Сьомга с мед, соев сос и горчица
- Сьомга с картофи и целина на фурна
- Терин с пушена сьомга и крема сирене
Коментари към Рулце от сьомга с карфиолов крем