Рулце от сьомга с карфиолов крем
Необходими продукти:
- 500 грама сьомга
- 500 грама морска сол
- черен пипер
- 300 грама карфиол
- 100 милилитра течна сметана без захар
- сол и черен пипер
- 100 грама нарязани пресни подправки (копър, магданоз, зелен лук, кориандър)
- зехтин
Начин на приготвяне:
Оформете сьомгата във форма по избор, сложете я в купа и покрийте със солта за 5-6 часа. Изплакнете подсушете и подправете с черен пипер. Сварете карфиола, сложете го в блендер и налейте сметаната.
Добавете черен пипер, сол и разбийте до получаването на крем. Напълнете кухненски пош със сместа и охладете.
В купичка сложете нарязаните ситно зелени подправки, овкусете сьомгата със зехтин и я оваляйте в тях. В чиния шприцовайте карфиоловия крем, добавете рибата, украсете и поднесете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.bavette.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220 036855
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Сьомга на фурна с домати, маслини, соев сос и лимон
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
- Тарт от сьомга, краставица и манго
- Червена риба, вид сьомга (Кета)
- Сьомга
- Сьомга с броколи, кашкавал и сметана
Коментари към Рулце от сьомга с карфиолов крем