Рулца от хляб с течен шоколад и ягоди

Необходими продукти:
- 6 филийки пресен бял хляб, без кората
- 12 големи ягоди, нарязани на четвъртинки
- 4 1/2 супени лъжици течен шоколад
- 1/4 чаена чаша пудра захар
- 1 супена лъжица масло
За панировката:
- 1 голямо яйце, леко разбито
- 2 супени лъжици прясно мляко
- щипка сол
Начин на приготвяне:
- Смесете яйцето, прясното мляко и солта в купа с по-широко дъно.
- Изсипете пудрата захар в малка чинийка.
- Леко разточете филийките хляб, използвайки точилка.
- Намажете всяка от тях с около 3/4 супена лъжица течен шоколад.
- В единия край разпределете ягодите и завийте филийките на руло.
- Разтопете маслото в тиган на средно силен огън.
- Потопете рулата в яйчената смес и изпържете за около 4 минути /по 1 минута от всяка страна/ до златисто кафяв цвят.
- Оваляйте ги в пудрата захар, докато все още са горещи.
- Поднесете шоколадовите рулца, гарнирани с пресни ягоди.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС УЕЙ ПРО ФЮЖЪН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 2300 г
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА тинктура 100 мл
ВЕГАФАРМА ОЛИМУН 500 мл
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ЯГОДА 30 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ LOVE BLOSSOM 6 ВИДА * 15
НовАЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ягода – състав и ползи за здравето
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Ягода, Градинска ягода
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Цветни рулца от тортила питки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Горска ягода, Дива ягода, Зуница, Звоница, Пламеница, Плюскавица, Плашунка
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Аптека "Еова", с. Ягода
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
Коментари към Рулца от хляб с течен шоколад и ягоди