Рулца от хляб с течен шоколад и ягоди

Необходими продукти:
- 6 филийки пресен бял хляб, без кората
- 12 големи ягоди, нарязани на четвъртинки
- 4 1/2 супени лъжици течен шоколад
- 1/4 чаена чаша пудра захар
- 1 супена лъжица масло
За панировката:
- 1 голямо яйце, леко разбито
- 2 супени лъжици прясно мляко
- щипка сол
Начин на приготвяне:
- Смесете яйцето, прясното мляко и солта в купа с по-широко дъно.
- Изсипете пудрата захар в малка чинийка.
- Леко разточете филийките хляб, използвайки точилка.
- Намажете всяка от тях с около 3/4 супена лъжица течен шоколад.
- В единия край разпределете ягодите и завийте филийките на руло.
- Разтопете маслото в тиган на средно силен огън.
- Потопете рулата в яйчената смес и изпържете за около 4 минути /по 1 минута от всяка страна/ до златисто кафяв цвят.
- Оваляйте ги в пудрата захар, докато все още са горещи.
- Поднесете шоколадовите рулца, гарнирани с пресни ягоди.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ БАЛСАМ ЗА УСТНИ С ЯГОДА 4.5 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
МОКРИ КЪРПИ ПАПИЛИОН ЯГОДА * 64
ЛОВАРЕ ЧАЙ В ПИРАМИДА STRAWBERRY MARSHMALLOW филтър * 15
БИОФОРМ НЕФРО КОМПЛЕКС С АРОМАТ НА ЯГОДА прах 150 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Цветни рулца от тортила питки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Хлебен пудинг
- Студено мляко с шоколад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Хлебна запеканка с крема сирене, боровинки и лимон
Коментари към Рулца от хляб с течен шоколад и ягоди