Руло от колбас с крема сирене и чушка

Необходими продукти:
- 450 грама крема сирене
- 200-300 грама колбас, нарязан на много тънки парчета
- 1/2 зелена сладка чушка, нарязана на тънки ивици
- солени бисквитки/крекери за поднасяне
Начин на приготвяне:
Застелете кухненския плод с лист найлоново фолио, върху което сложете всичкото крема сирене и го покрийте с втори пласт фолио. Разточете.
Махнете покритието и по повърхността на сиренето подредете плътен слой от колбаса. Притиснете леко парченцата, за да не остава въздух между двата продукта.
Покрийте с фолио и обърнете, за да остане сиренето отгоре. Махнете покритието и подредете парченцата чушки.
Навийте руло, като е необходимо да бъдете много внимателни и да не оставяте въздух. То трябва да бъде стегнато, тъй като това е от значение за по-лесното предстоящо разрязване.
При оформянето си помагайте с найлоновото фолио. Когато рулото е готово, притиснете колбаса и увийте предястието във фолио (отново използвайте найлоново). Приберете го в хладилника.
След 5-6 часа (или оставете за една нощ) разрежете и поднесете (колкото по-дълго се охлажда, толкова повече ще се стегне и нарязването ще бъде по-лесно).
Поднесете вкусното предястие върху солени бисквитки.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: colors.life
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пилешко руло с плънка от шунка и кашкавал
- Свинско руло с гъбена плънка и обвивка от бекон
- Пилешко руло в бутер тесто
- Празнично пилешко руло с гъби и ядки
- Пилешки рулца с гъби в млечен сос с кашкавал
- Пилешко руло с омлет и шунка
- Пилешко руло с плънка от кашкавал и зелени подправки
- Руло от пилешки гърди с плънка от лук, спанак и кашкавал
- Руло от свинско месо с плънка от пилешко и сушени кайсии
- Свинско руло с чеснова паста и билки
Коментари към Руло от колбас с крема сирене и чушка