Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Руло от колбас с крема сирене и чушка

Руло от колбас с крема сирене и чушка

Руло от колбас с крема сирене и чушка - изображение

Необходими продукти:

  • 450 грама крема сирене
  • 200-300 грама колбас, нарязан на много тънки парчета
  • 1/2 зелена сладка чушка, нарязана на тънки ивици
  • солени бисквитки/крекери за поднасяне

 

Начин на приготвяне:

Застелете кухненския плод с лист найлоново фолио, върху което сложете всичкото крема сирене и го покрийте с втори пласт фолио. Разточете.

крема сирене

крема сирене

Махнете покритието и по повърхността на сиренето подредете плътен слой от колбаса. Притиснете леко парченцата, за да не остава въздух между двата продукта.

колбас

Покрийте с фолио и обърнете, за да остане сиренето отгоре. Махнете покритието и подредете парченцата чушки.

чушка

Навийте руло, като е необходимо да бъдете много внимателни и да не оставяте въздух. То трябва да бъде стегнато, тъй като това е от значение за по-лесното предстоящо разрязване.

колбас

При оформянето си помагайте с найлоновото фолио. Когато рулото е готово, притиснете колбаса и увийте предястието във фолио (отново използвайте найлоново). Приберете го в хладилника.

След 5-6 часа (или оставете за една нощ) разрежете и поднесете (колкото по-дълго се охлажда, толкова повече ще се стегне и нарязването ще бъде по-лесно).

Поднесете вкусното предястие върху солени бисквитки.

бисквита

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: colors.life

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХрани и ястияРецептиНовиниЛюбопитноБотаника