Рогчета с кокосов крем и теменужки

Необходими продукти:
- за рогчетата
- 3 белтъка
- 80 грама кокосови стърготини
- 100 грама кристална захар
- 70 грама меко масло
- 20 грама брашно
за пълнежа
- 100 милилитра сладкарска сметана за разбиване
- 1 супена лъжица кокосово масло
- 2 супени лъжици захар
- 1 супена лъжица смлени виолетови бонбони
- няколко цветчета теменужки за украса
Начин на приготвяне:
В купа сложете белтъците, сипете захарта и разбийте до получаването на гъст крем. Прибавете стърготините, маслото и брашното. Разбъркайте докато продуктите се смесят.
Застелете тава с лист пергамент, загребете по една лъжичка от сместа и оформете кръгчета. Загрейте фурната на 190 градуса и запечете до златист загар. Охладете и завийте във формата на фунийки.
Оставете настрана и направете крема като разбиете сметаната и я смесите с маслото, захарта и смлените бонбони. Разбъркайте крема и напълнете рогчетата с него. Подредете в плато, украсете с флоралните цветове и поднесете.
Да ви е сладко!
Източник: www.everycakeyoubake.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАНСИНОХ КОМПЛЕКТ ЗА ИЗПОМПВАНЕ ЧРЕЗ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА
ОЛ НУТРИШЪН БАДЕМОВ КРЕМ SMOOTH 1 кг
ESN ПРОТЕИНОВ КРЕМ ЛЕШНИК 200 г
АМИКС МР. ПОПЪРС БАДЕМОВ КРЕМ 300 гр.
ОСТРОВИТ ЛЕШНИКОВ КРЕМ 400 г
ОЛ НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕН КРЕМ 1 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Орехов крем за торта с кондензирано мляко
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Домашен маршмелоу крем
- Крема сирене с маслини и зелен лук
- Маслен крем с орехи и прясно мляко
- Италиански пурички каноли Сицилиани с крем от маскарпоне, рикота и шоколад
- Шарена захарна торта
- Бисквитени пастички с крема сирене (без печене)
- "Сиренов" крем от тофу и кашу
- Домашен крем фрайче
Коментари към Рогчета с кокосов крем и теменужки