Рагу от тиквички с гъби, домати и маслини

Необходими продукти:
тиквички
гъби
домати
маслини
лук
сол и подправки на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Изпържете гъбите до изпаряване на течността.
Нарежете тиквичките, доматите и лука на средни кубчета. Изпържете ги в 1 супена лъжица олио. След това прибавете маслините, нарязани на ситно. Няколко минути по-късно подсолете и сложете подправки на вкус.
Прехвърлете в тенджера, добавете гъбите и налейте вода, която да почти напълно да покрива зеленчуците.
Изчакайте сместа да заври и оставете всичко да се задушава на бавен огън до готовност.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рецепти за хрупкави пържени тиквички
- Гриловани мариновани тиквички
- Пюре от тиквички и картофи с лук и сметана
- Огретен от тиквички с ориз
- Пържени гъби със сметана и лук
- Тортиля с тиквички, зеленчуци и подправки
- Свинско с гъби в сметана
- Тиквички с ориз и пилешко месо
Коментари към Рагу от тиквички с гъби, домати и маслини