Рагу от тиквички с гъби, домати и маслини

Необходими продукти:
тиквички
гъби
домати
маслини
лук
сол и подправки на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Изпържете гъбите до изпаряване на течността.
Нарежете тиквичките, доматите и лука на средни кубчета. Изпържете ги в 1 супена лъжица олио. След това прибавете маслините, нарязани на ситно. Няколко минути по-късно подсолете и сложете подправки на вкус.
Прехвърлете в тенджера, добавете гъбите и налейте вода, която да почти напълно да покрива зеленчуците.
Изчакайте сместа да заври и оставете всичко да се задушава на бавен огън до готовност.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Сапунка
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Запеканка от тиквички с лук и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Зърнеста копринка
- Мъфини от тиквички с шунка, домати и яйца
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Гъби портобело
- Ливаден пачи крак
Коментари към Рагу от тиквички с гъби, домати и маслини