Пюре от печена тиква с мед и орехи

Необходими продукти:
- 600 грама тиква
- 3 супени лъжици мед
- 60 грама орехови ядки
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на средно големи парчета (заедно с кората), подредете ги в тава върху пергаментова хартия и изпечете във фурната за 35 минути на 180 градуса.
Охладете готовата тиква, с лъжица издълбайте меката вътрешност и я намачкайте до получаване на пюре или блендирайте. Добавете малко мед, разбъркайте и оставете за 10 минути. За това време ще се отдели сок, отцедете го.
Изпечете ореховите ядки в сух тиган за три минути, като разбърквате. Когато се охладят, смесете с меда, изсипете върху пюрето и поднесете десерта.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: rerecept.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Елиминирайте чревните паразити с масло от тиквени семки
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Печена солена тиква
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Рецепти за печена тиква с мед и орехи
- Тиква, Кюрбисия
- Сладка тиква с орехи
- Сок от тиква
Коментари към Пюре от печена тиква с мед и орехи