Пълнозърнести пилешки гофрети с извара и розмарин
Необходими продукти:
200 грама пилешко филе
150 грама пълнозърнесто брашно
2 яйца
100 грама извара с 10% масленост
20 грама кашкавал
кетчуп или друг доматен сос
1/4 чаена лъжица сол
1/2 чаена лъжица розмарин
Начин на приготвяне:
Смесете изварата с яйцата, разбъркайте и подправете със сол и розмарин. След това прибавете брашното и направете тесто.
Накъсайте на парчета, които разточете между два листа найлоново фолио.
Намажете всяко от едната страна с кетчуп. Сложете филе върху едната част, след това настърган кашкавал и затворете с втора тестена питка.
Повторете с останалите продукти.
Изпечете в гофретник, който сте намазали с масло, за 5 минути.
Добър апетит!
Снимка: ivona.bigmir.net
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Лесни гофрети на грил тиган
- Гофрети с газирана вода
- 6 неща, които може да направите в гофретник
- Вафлени пурички
- Хрупкави картофени гофрети
- Картофени гофрети със сирене и чесън
- Ароматни картофени гофрети
- Гофрети със спанак и сирене
- Гофрети със сладолед, плодове, карамелен сос и шоколад
- Торта с гофрети, кокосов крем и ягоди
Коментари към Пълнозърнести пилешки гофрети с извара и розмарин