Пълнени хлебчета с гъби и лук

Необходими продукти:
6 кръгли хлебчета/питки
200 грама сушени гъби
3 - 4 глави лук
1 яйце
2 - 3 супени лъжици олио
кашкавал за поръсване на вкус
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте гъбите и ги сварете, след това смелете.
Обелете лука, нареже на ситно и изпържете в нагорещеното олио. Смесете с гъбите.
Отрежете горната част на питките и с помощта на чаена лъжица отстранете внимателно вътрешността им.
Ще получите хлебни купички, които напръскайте с олио отвътре. Разпределете плънката, затворете купичките с отрязаните капачета и намажете с разбито яйце.
Изпечете във фурната до готовност.
Може да махнете капачето, да поръсите с настърган кашкавал към края на приготвянето и да запечете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Пържени гъби със сметана и лук
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Запечено козе сирене с мед и орехи
- Какво се случва в тялото ни, след като откажем хляба
- Хлебен пудинг
- Бърз домашен хляб с яйца, орехи и маслини
Коментари към Пълнени хлебчета с гъби и лук