Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица
Необходими продукти:
- 1 франзела
- 1 пакетче меко краве масло
- 2 пресовани скилидки чесън
- 1/2 чаена лъжичка самардала
- 1 щипка ронена чубрица
- листенца пресен магданоз за украса
Начин на приготвяне:
Нарежете франзелата на тънки филийки и подредете в застлана с лист пергамент тава. В купичка сложете маслото и го подправете с чесън, самардала и чубрица. Разбъркайте и намажете филиите. Загрейте фурната на 220 градуса, запечете за 10 минути и охладете. Подредете филийките в чиния, поръсете с нарязан магданоз и поднесете.
Бон апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.bloglovin.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУРС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 50 мл
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
ОСТРОВИТ КОКОСОВО МАСЛО ЕКСТРА ВЪРДЖИН 900 г
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЛИМОНЕНА ТРЕВА 20 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ РОЗМАРИН 10 мл
АРМИНА БИО СУСАМОВО МАСЛО 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Обикновен маслен крем
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
Коментари към Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица