Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица

Необходими продукти:
- 1 франзела
- 1 пакетче меко краве масло
- 2 пресовани скилидки чесън
- 1/2 чаена лъжичка самардала
- 1 щипка ронена чубрица
- листенца пресен магданоз за украса
Начин на приготвяне:
Нарежете франзелата на тънки филийки и подредете в застлана с лист пергамент тава. В купичка сложете маслото и го подправете с чесън, самардала и чубрица. Разбъркайте и намажете филиите. Загрейте фурната на 220 градуса, запечете за 10 минути и охладете. Подредете филийките в чиния, поръсете с нарязан магданоз и поднесете.
Бон апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.bloglovin.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
БОТАЛАЙФ ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ РИГАН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГЕРАНИУМ 10 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ МАСЛО 100 мл
ЕОФЛОРИА МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ РОЗМАРИН 10 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Великденски курабии с масло
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ползите за здравето от консумацията на черен чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Обикновен маслен крем
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица