Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица

Необходими продукти:
- 1 франзела
- 1 пакетче меко краве масло
- 2 пресовани скилидки чесън
- 1/2 чаена лъжичка самардала
- 1 щипка ронена чубрица
- листенца пресен магданоз за украса
Начин на приготвяне:
Нарежете франзелата на тънки филийки и подредете в застлана с лист пергамент тава. В купичка сложете маслото и го подправете с чесън, самардала и чубрица. Разбъркайте и намажете филиите. Загрейте фурната на 220 градуса, запечете за 10 минути и охладете. Подредете филийките в чиния, поръсете с нарязан магданоз и поднесете.
Бон апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.bloglovin.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
БОТАЛАЙФ ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ РИГАН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА СУСАМОВО МАСЛО 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица