Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица
Необходими продукти:
- 1 франзела
- 1 пакетче меко краве масло
- 2 пресовани скилидки чесън
- 1/2 чаена лъжичка самардала
- 1 щипка ронена чубрица
- листенца пресен магданоз за украса
Начин на приготвяне:
Нарежете франзелата на тънки филийки и подредете в застлана с лист пергамент тава. В купичка сложете маслото и го подправете с чесън, самардала и чубрица. Разбъркайте и намажете филиите. Загрейте фурната на 220 градуса, запечете за 10 минути и охладете. Подредете филийките в чиния, поръсете с нарязан магданоз и поднесете.
Бон апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.bloglovin.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
НУРС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 50 мл
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
ЗОЯ МАСЛО ОТ ЧИА 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 500 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ПОРТОКАЛ 20 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Обикновен маслен крем
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Облекчете синузита с чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Лечебни ползи от чесън
Коментари към Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица