Популярният сос "Ранч" с майонеза
![Популярният сос "Ранч" с майонеза - изображение](https://static.framar.bg/thumbs/6/recepies/sos-ranch.jpg)
Необходими продукти:
- 1/2 чаена чаша домашна или купена майонеза
- 1/2 чаена чаша добре разбита мътеница
- 1 скилидка чесън
- 1 супена лъжица нарязан лук
- 1/8 чаена лъжица сол (+ още на вкус)
- 1/2 чаена лъжица горчица на прах
- 2 супени лъжици нарязан на ситно див лук
- 1 супена лъжица наситнен плоско листен магданоз
- 1 супена лъжица накълцан копър
- 1/4 чаена лъжица прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
С тел за разбиване разбъркайте мътеницата и майонезата, докато се получи гладка консистенция.
В хаванче смачкайте чесъна и лука със сола вкус. Добавете пастата от чесън и лук кум майонезата, подправете с горчицата на прах и разбъркайте добре, за да комбинирате продуктите.
Добавете дивия лук, магданоза, копъра и прясно смляния черен пипер. Отново разбъркайте и оставете соса да се охлади в херметически затворен контейнер. Опитайте и ако има нужда, добавете още сол.
Съхранявайте соса е херметически затворен контейнер до 1 седмица.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Сос Бъфало
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- Сос от крема сирене с гъби и спанак
- Пилешки пържоли в лимонов сос
- Кашкавален сос Бешамел
- Домашен сос Уорчестър
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
Коментари към Популярният сос "Ранч" с майонеза