Популярният сос "Ранч" с майонеза

Необходими продукти:
- 1/2 чаена чаша домашна или купена майонеза
- 1/2 чаена чаша добре разбита мътеница
- 1 скилидка чесън
- 1 супена лъжица нарязан лук
- 1/8 чаена лъжица сол (+ още на вкус)
- 1/2 чаена лъжица горчица на прах
- 2 супени лъжици нарязан на ситно див лук
- 1 супена лъжица наситнен плоско листен магданоз
- 1 супена лъжица накълцан копър
- 1/4 чаена лъжица прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
С тел за разбиване разбъркайте мътеницата и майонезата, докато се получи гладка консистенция.
В хаванче смачкайте чесъна и лука със сола вкус. Добавете пастата от чесън и лук кум майонезата, подправете с горчицата на прах и разбъркайте добре, за да комбинирате продуктите.
Добавете дивия лук, магданоза, копъра и прясно смляния черен пипер. Отново разбъркайте и оставете соса да се охлади в херметически затворен контейнер. Опитайте и ако има нужда, добавете още сол.
Съхранявайте соса е херметически затворен контейнер до 1 седмица.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
АРОМАНДИСЕ СОС ТАЙ С КЪРИ 90 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН 100% СОС ОТ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
- Сос Бъфало
- Пилешки гърди в маслен сос с къри и горчица
- Сладък сос чили
- Пикантна доматена разядка с моркови и чушки
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
Коментари към Популярният сос "Ранч" с майонеза