Печени плодове в мед
Необходими продукти:
ябълки
сливи
мед
Количествата определете според предпочитанията си.
Начин на приготвяне:
Измийте плодовете. Ябълките разрежете на половина и отстранете сърцевината със семките, махнете костилките от сливите. Подредете ябълките в подходяща форма и във всяко парче сложете по 1/2 чаена лъжичка мед. Покрийте с половинка слива. Поставете плодовете във фурната и нека се пекат в продължение на 15 минути при температура от 180 градуса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ШИПКА И КАРКАДЕ * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ЧАЙ КОПЪР ПЛОДОВЕ 30 гр. ТАЛОДЕРМА
АЛИН ЧАЙ АНАСОН ПЛОДОВЕ 40 г
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ АНТИХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 20 бр.
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОБЕРИ ЧИПС 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Агаве
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Отслабване с мед и канела
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Манука
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Пилешко филе с мед и горчица
Коментари към Печени плодове в мед