Печени плодове в мед

Необходими продукти:
ябълки
сливи
мед
Количествата определете според предпочитанията си.
Начин на приготвяне:
Измийте плодовете. Ябълките разрежете на половина и отстранете сърцевината със семките, махнете костилките от сливите. Подредете ябълките в подходяща форма и във всяко парче сложете по 1/2 чаена лъжичка мед. Покрийте с половинка слива. Поставете плодовете във фурната и нека се пекат в продължение на 15 минути при температура от 180 градуса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
БЪЗ ПЛОД 100 г БИЛКИ КАРМЕН
ДЮКРЕ АРЖЕАЛ ШАМПОАН ЗА МАЗЕН СКАЛП И ЧЕСТА УПОТРЕБА 200 мл.
ЛЬО ШАМО ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА SWANO 80 мл
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН ПЛОДОВ САПУН С НАР И КАСИС 250 гр.
ЧАЙ КОПЪР ПЛОДОВЕ 30 гр. ТАЛОДЕРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Манука
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Кактус
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Отслабване с мед и канела
Коментари към Печени плодове в мед