Печени плодове в мед

Необходими продукти:
ябълки
сливи
мед
Количествата определете според предпочитанията си.
Начин на приготвяне:
Измийте плодовете. Ябълките разрежете на половина и отстранете сърцевината със семките, махнете костилките от сливите. Подредете ябълките в подходяща форма и във всяко парче сложете по 1/2 чаена лъжичка мед. Покрийте с половинка слива. Поставете плодовете във фурната и нека се пекат в продължение на 15 минути при температура от 180 градуса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ШИПКА И КАРКАДЕ * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
АЛИН ЧАЙ КОПЪР ПЛОДОВЕ 40 гр.
ГЛОГ ПЛОД 100 г ЕКО ХЕРБ
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ ГРЪДЕН БРОНХО ФИЛТЪР * 20
СИНЯ ХВОЙНА ПЛОДОВЕ 100 гр. БИОПРОГРАМА
ХИП БИО ИНСТАНТНА КАША ПЛОДОВЕ С ЙОГУРТ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Заместете сутрешното кафе с тoплa вoдa c мeд
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Отслабване с мед и канела
- Пилешко филе с мед и горчица
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Как да разберем дали медът е чист или имитация на истински?
- Тамарило (томарило) - ползи за здравето и състав
Коментари към Печени плодове в мед