Печени плодове в мед

Необходими продукти:
ябълки
сливи
мед
Количествата определете според предпочитанията си.
Начин на приготвяне:
Измийте плодовете. Ябълките разрежете на половина и отстранете сърцевината със семките, махнете костилките от сливите. Подредете ябълките в подходяща форма и във всяко парче сложете по 1/2 чаена лъжичка мед. Покрийте с половинка слива. Поставете плодовете във фурната и нека се пекат в продължение на 15 минути при температура от 180 градуса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЛАКТО * 20 ФИТОЛЕК
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ЧЕРЕН БЪЗ ПЛОД 50 г ЕКО ХЕРБ
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН РОЗА ПРИНСИПЕСА С АРОМАТ НА РОЗОВ ЦВЯТ 150 гр.
ХЕЛИКС СУПЕР ФУУД 150 гр.
АЛИН ЧАЙ ШИПКА ПЛОДОВЕ 100 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Млечно смути със замразени плодове
- Манука
- Отслабване с мед и канела
- Гранадила - ползи за здравето
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
Коментари към Печени плодове в мед