Печени плодове в мед
Необходими продукти:
ябълки
сливи
мед
Количествата определете според предпочитанията си.
Начин на приготвяне:
Измийте плодовете. Ябълките разрежете на половина и отстранете сърцевината със семките, махнете костилките от сливите. Подредете ябълките в подходяща форма и във всяко парче сложете по 1/2 чаена лъжичка мед. Покрийте с половинка слива. Поставете плодовете във фурната и нека се пекат в продължение на 15 минути при температура от 180 градуса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ЖЕН ШЕН + МЕД + ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ сироп 400 г
АЮСУУТ СИРОП С ПЧЕЛЕН МЕД 100 мл WELEX LABORATORIES
НИВЕА ДУШ ГЕЛ ГУДБАЙ СТРЕС 750 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА СЕРУМ-ЛОСИОН СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ НА КОСАТА 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Дюля
- Млечно смути със замразени плодове
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Отслабване с мед и канела
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
Коментари към Печени плодове в мед