Печени плодове в мед

Необходими продукти:
ябълки
сливи
мед
Количествата определете според предпочитанията си.
Начин на приготвяне:
Измийте плодовете. Ябълките разрежете на половина и отстранете сърцевината със семките, махнете костилките от сливите. Подредете ябълките в подходяща форма и във всяко парче сложете по 1/2 чаена лъжичка мед. Покрийте с половинка слива. Поставете плодовете във фурната и нека се пекат в продължение на 15 минути при температура от 180 градуса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ШИПКА И КАРКАДЕ * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
МИКО ВЕДЖИ прах 400 гр. DXN
Безплатна доставка за България!АНАСОН ПЛОДОВЕ 50 г ЕКО ХЕРБ
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ АНТИХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 20 бр.
СОЕКС ECOVISOR F4
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Манука
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Апитерапия - лечебната сила на меда
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Отслабване с мед и канела
Коментари към Печени плодове в мед