Печени наденички с мед и горчица
Необходими продукти:
- 5 парченца сурова наденица
- 1 супена лъжица горчица
- 2 чаени лъжички мед
- 1 супена лъжица меко масло
- 2-3 глави лук - бял или червен, нарязани на полумесеци
- 1/2 чаена лъжичка кимион на прах
Начин на приготвяне:
В тенджера загрейте подсолена вода и бланширайте надениците за 2-3 минути. Отцедете, охладете и премахнете обвивката им. Смесете меда, горчицата, маслото и кимиона в купичка.
Загрейте тиган и запечете лука, нарязан на полумесеци и го прехвърлете в тава. Подредете наденичките и намажете с медената смес. Загрейте фурната на 190 градуса и запечете ястието за 20 минути.
Охладете, разпределете в чинии и поднесете наденичките топли, гарнирани с лук и пресни подправки по ваш вкус.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: karmelowy.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЕДЕНА ГОРЧИЦА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
ГОРЧИЦА ЧИЛИ 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА ЕДРОЗЪРНЕСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С КЛЕНОВ СИРОП 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С БАДЕМОВА ПАСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Рецепти за домашен бахур
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Отслабване с мед и канела
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Горчица – хранителен състав, ползи и потенциални вреди
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Пуешко филе в медено-горчичен сос и задушени зеленчуци
Коментари към Печени наденички с мед и горчица