Печени маслини с фета, вино и лимон

Необходими продукти:
- 300 грама маслини
- 150 грама сирене Фета
- 1-2 чушки халапеньо
- 1 лимон
- 3 супени лъжици зехтин
- 2 супени лъжици бяло вино (може херес или винен оцет)
- мащерка и пресен хляб за поднасяне
Начин на приготвяне:
Загрейте предварително фурната.
Изсипете маслините в тава, добавете натрошеното или нарязано на парчета сирене, накълцаните чушки. Налейте сока от лимона, виното и зехтина. Разбъркайте всичко и изпечете за около 20 минути.
Щом мазнината започне да къкри, извадете маслините и ги поднесете със стръкове прясна мащерка и хляб.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pics.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 3 ТЪМНО КАФЯВ
ТРЕНД ЪП ШАМПОАН ЗА СУХА КОСА VEGETABLE MILK 300 мл
ХОЛЕСФИТОЛ НГ таблетки * 56 ТИЛМАН
ЛАВЕНА МОЯТА ПРИРОДА КРЕМ-САПУН МАСЛИНА 75 г
СОУ СИМПЪЛ BEAUTY MAMA НАТУРАЛНО МАСЛО ПРИ СТРИИ ЗА БРЕМЕННИ 200 мл
ВЕГАВЕРО РЕФЛУКС КОМПЛЕКС + МУКОСЕЙВ капсули * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Маслина (европейска)
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини и лук
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Хапки от маслини в тесто
- Салата от маслини, сирене и чушки
- Ориз с нахут и маслини
Коментари към Печени маслини с фета, вино и лимон