Печени маслини с фета, вино и лимон
Необходими продукти:
- 300 грама маслини
- 150 грама сирене Фета
- 1-2 чушки халапеньо
- 1 лимон
- 3 супени лъжици зехтин
- 2 супени лъжици бяло вино (може херес или винен оцет)
- мащерка и пресен хляб за поднасяне
Начин на приготвяне:
Загрейте предварително фурната.
Изсипете маслините в тава, добавете натрошеното или нарязано на парчета сирене, накълцаните чушки. Налейте сока от лимона, виното и зехтина. Разбъркайте всичко и изпечете за около 20 минути.
Щом мазнината започне да къкри, извадете маслините и ги поднесете със стръкове прясна мащерка и хляб.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pics.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН САПУН ЗА КОСА И ТЯЛО 100 гр.
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.77 СВЕТЪЛ ШОКОЛАДОВО КАФЯВ
ЙОН КА AGE DEFENSE HYDRA № 1 ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
Безплатна доставка за България!МЕА НАТУРА БАЛСАМ С МАСЛИНА ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 300 мл
АГИВА МОКРИ КЪРПИ ЗА ГРИМ С МАСЛИНА * 20
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 9.20 ИНТЕНЗИВНО ВИОЛЕТОВ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Салата от маслини и лук
- Зехтин - естествен продукт за здраве и красота
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Хората се лекуват с маслинови листа от хилядолетия
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Пица на тиган с картофен блат
Коментари към Печени маслини с фета, вино и лимон