Печени маслини с фета, вино и лимон

Необходими продукти:
- 300 грама маслини
- 150 грама сирене Фета
- 1-2 чушки халапеньо
- 1 лимон
- 3 супени лъжици зехтин
- 2 супени лъжици бяло вино (може херес или винен оцет)
- мащерка и пресен хляб за поднасяне
Начин на приготвяне:
Загрейте предварително фурната.
Изсипете маслините в тава, добавете натрошеното или нарязано на парчета сирене, накълцаните чушки. Налейте сока от лимона, виното и зехтина. Разбъркайте всичко и изпечете за около 20 минути.
Щом мазнината започне да къкри, извадете маслините и ги поднесете със стръкове прясна мащерка и хляб.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pics.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЛОРАДИКС ВИТАМИН B КОМПЛЕКС сироп 250 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 8.3 ЗЛАТИСТО РУС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ СТРАХОВЕ И ФОБИИ
БОГАТИНА ОЗОНИРАНО МАСЛИНОВО МАСЛО EXTRA VIRGIN 20 мл
МЕА НАТУРА КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ОРГАНИЧЕН ЗЕХТИН 100 мл
ЛЮКСЕОЛ БАЛСАМ ЗА КОСА ПРИ КОСОПАД 200 мл
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Салата от маслини и лук
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Зехтин - естествен продукт за здраве и красота
- Лятна салата с тиквички, маслини, домати и сирене
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
Коментари към Печени маслини с фета, вино и лимон