Печени маслини с фета, вино и лимон

Необходими продукти:
- 300 грама маслини
- 150 грама сирене Фета
- 1-2 чушки халапеньо
- 1 лимон
- 3 супени лъжици зехтин
- 2 супени лъжици бяло вино (може херес или винен оцет)
- мащерка и пресен хляб за поднасяне
Начин на приготвяне:
Загрейте предварително фурната.
Изсипете маслините в тава, добавете натрошеното или нарязано на парчета сирене, накълцаните чушки. Налейте сока от лимона, виното и зехтина. Разбъркайте всичко и изпечете за около 20 минути.
Щом мазнината започне да къкри, извадете маслините и ги поднесете със стръкове прясна мащерка и хляб.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pics.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 1.0 АБАНОСОВО ЧЕРЕН
НАТАСПИН H капсули * 30 ВАЛЕНТИС
ПОЛАР АЙС ПЕРФЕКТ ОКОЛООЧЕН КРЕМ 15 мл.
АЛОКСИ ПОЧИСТВАЩ ШАМПОАН ESSENTIAL 7 OIL 300 мл
НАТО МАКС - НАТОКИНАЗА С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНОВИ ЛИСТА капсули 160 мг * 40 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Маслина (европейска)
- Салата от маслини и лук
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Италианска салата с макарони и маслини
- Салата от маслини, сирене и чушки
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
Коментари към Печени маслини с фета, вино и лимон