Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Печени маслини с фета, вино и лимон

Печени маслини с фета, вино и лимон

Печени маслини с фета, вино и лимон - изображение

Необходими продукти:

  • 300 грама маслини
  • 150 грама сирене Фета
  • 1-2 чушки халапеньо
  • 1 лимон
  • 3 супени лъжици зехтин
  • 2 супени лъжици бяло вино (може херес или винен оцет)
  • мащерка и пресен хляб за поднасяне

 

Начин на приготвяне:

Загрейте предварително фурната.

Изсипете маслините в тава, добавете натрошеното или нарязано на парчета сирене, накълцаните чушки. Налейте сока от лимона, виното и зехтина. Разбъркайте всичко и изпечете за около 20 минути.

Щом мазнината започне да къкри, извадете маслините и ги поднесете със стръкове прясна мащерка и хляб.


Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pics.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиХрани и ястияАлт. медицинаНовиниЛюбопитноБотаникаЛайфстайл