Печени гъби с топено сирене и кашкавал
Необходими продукти:
200 грама пресни гъби
100 грама топено сирене
80 грама кашкавал
2 супени лъжици майонеза
1-2 връзки пресен магданоз (или повече)
1-2 връзки пресен копър (или повече)
сол и смлян черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
Отрежете "крачетата" на гъбите и ги нарежете ситно.

Почистете "шапките".

В дълбока купа смесете настърганите кашкавал и топено сирене.

Прибавете накълцаните копър и магданоз, нарязаните гъби, подправете със сол и смлян черен пипер, сложете и майонезата.


Разбъркайте всичко старателно.

Напълнете гъбите с готовата смес и ги подредете в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.

Изпечете ги в загрята до 180 градуса фурна в продължение на 15-20 минути.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Ливадна виолетка
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Полската сърнела
- Ливаден пачи крак
- Есенна миризливка, Орешарка, Чучулетка, Сивушка
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
- Мариновани гъби (без предварително варене)
- Кафяво - червена миризливка
- Полска печурка, Червенушка
Коментари към Печени гъби с топено сирене и кашкавал