Паниран кашкавал
Необходими продукти:
300 грама твърд кашкавал
2 яйца
1 - 2 супени лъжици брашно
галета и брашно за панировката
сол на вкус
черен пипер на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разбийте добре яйцата, към тях прибавете малко сол, пипер, 2 лъжички брашно и разбъркайте хубаво всичко. Нарежете кашкавала на парчета, оваляйте ги в брашно, след това в яйцата и накрая в галета. Изпържете в нагорещено олио и подредете кашкавала върху хартиена кърпа, за да се отцеди излишната мазнина. Готови сте да поднесете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Панирани топченца катък
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Сушено месо с подправки
Коментари към Паниран кашкавал