Паниран карфиол с къри

Необходими продукти:
1 глава цветно зеле
100 милилитра много студена газирана вода
3 супени лъжици брашно с връх
1 яйце
шепа накълцан кориандър
1 чаена лъжица къри
1/2 чаена лъжица сладък червен пипер
1/4 чаена лъжица лют червен пипер
зехтин
Начин на приготвяне:
Накъсайте зелето на букетчета и ги пуснете във вряща вода за 2 минути. След това отлейте водата. Смесете кърито, червения пипер (и лютия, и сладкия), яйцето и разбъркайте всичко добре. Добавете газираната вода, брашното, кориандъра и отново разбъркайте.
Загрейте малко зехтин в тенджерка и в него изпържете до златисто карфиола, който преди това сте потопили в панировката. Цветчетата извадете с помощта на решетъчна лъжица и сложете върху хартиена кърпа, за да може да се отцеди излишната мазнина.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Карфиол, Цветно зеле
- Супа с карфиол, домати и джинджифил
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Топла салата с карфиол, нахут и нар
- Подлютен печен карфиол с куркума
- Салата табуле с печен карфиол
- Домашен ориз от карфиол
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Хапки от карфиол с фета и лук
- Карфиол с четири вида гъби
Коментари към Паниран карфиол с къри