Панирани хлебни рулца с топено сирене
Необходими продукти:
6 филии хляб
6 парчета топено сирене
2 яйца
1 чаена чаша овесени ядки
сол на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Отстранете кората от филиите, а меката част разточете с точилка.
Върху всяка сложете по тънко парче топено сирене и навийте рула.
Потопете ги в разбитото яйце и оваляйте в овесените ядки.
Изпържете ги в нагорещено олио от всички страни до образуването на златисто покритие и докато сиренето се разтопи.
Поднесете предястието веднага.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Какво се случва в тялото ни, след като откажем хляба
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Доц. Даниела Попова, Ръководител на Клиника по терапия на ендокринно метаболитни болести и диететика към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“: Не случайно в молитвата си казваме „Хляб наш насущний“
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Пълнозърнестият хляб е най-полезен
Коментари към Панирани хлебни рулца с топено сирене