Панирани хлебни рулца с топено сирене

Необходими продукти:
6 филии хляб
6 парчета топено сирене
2 яйца
1 чаена чаша овесени ядки
сол на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Отстранете кората от филиите, а меката част разточете с точилка.
Върху всяка сложете по тънко парче топено сирене и навийте рула.
Потопете ги в разбитото яйце и оваляйте в овесените ядки.
Изпържете ги в нагорещено олио от всички страни до образуването на златисто покритие и докато сиренето се разтопи.
Поднесете предястието веднага.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Хлебен пудинг
- Хлебна запеканка с крема сирене, боровинки и лимон
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Изкуството, наречено сандвич
- Яжте хляб - за отслабване
- Питка за Бъдни вечер с мед
- Рулца от хляб с течен шоколад и ягоди
Коментари към Панирани хлебни рулца с топено сирене