Овесени бисквити

Необходими продукти:
180 грама овесени люспи
50 грама растително масло
80 грама захар
щипка сол
1/2 ч. л. джинджифил (смлян)
1/3 ч. л. канела
1/4 ч. л. карамфил (смлян)
индийско орехче на върха на ножа
1 ч. л. сода
1 с. л. лимонов сок
4-5 с. л. вода
100 грама брашно
Начин на приготвяне:
Смелете овесените люспи. Растителното масло смесете със захарта, солта, подправките и разбъркайте. След това прибавете содата, изгасена в лимоновия сок, разбъркайте и сложете смлените люспи. Идва ред на водата и брашното - сложете и тях и отново разбъркайте много добре.
Оформете топчета с големина на орех, сплескайте ги и подредете в тава, застлана с хартия за печене.
Печете в продължение на около 20-25 минути при 200 градуса до получаване на желания цвят.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
БЛАСТ АФРОДИЗИАК дози * 2
ЗОЯ БИО ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ прах 125 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г
ХРИСТИНА КРЕМ ЗА ШИЯ И ДЕКОЛТЕ 100 мл
А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА КОНТРОЛ ЕМОЛИЕНТЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ 400 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Канелено масло
- Постни ябълкови мъфини с овесени ядки и канела
- Овесени бисквитки с мед и кокос
- Крингъл - датски сладкиш с канела и ядки
- Шоколадови бисквити с глазура и сушени вишни
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Кашкавалени бисквитки с масло и подправки
- Здравословен спаначен снакс
- Хрупкави тънки шоколадови бисквитки
- Диета с овесени продукти
Коментари към Овесени бисквити