Овесена каша с кокос и джинджифил

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши вода
- 400 грама кокосово мляко
- 1 чаена чаша фини овесени ядки
- 1 чаена лъжичка пресен джинджифил, ситно настърган
- щипка сол
За гарниране:
- препечени кокосови люспи
- препечени тиквени семки
- семена от нар
Начин на приготвяне:
- Загрейте водата и кокосовото мляко в тенджера на силен огън, докато сместа заври.
- Добавете овесените ядки, настъргания джинджифил и солта. Разбъркайте и намалете силата на котлона.
- Варете в продължение на 20-30 минути до кремообразна консистенция или докато овесените ядки се сварят напълно.
- Разпределете овесената каша в купички и я гарнирайте с препечени кокосови люспи, тиквени семки и нар.
- Поднесете с усмивка!
Да ви е сладко!
Снимки: thekitchn.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Кокосови сладки от три продукта
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
- Премахнете тъмните петна под мишниците с кокосово масло
- Овесена торта без брашно, яйца и масло
- Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
- Софт храни
Коментари към Овесена каша с кокос и джинджифил