Мус с мед, орехи и грозде
Необходими продукти:
250 грама сирене Рикота
50 грама орехи
1 - 2 чаени лъжички мед
1 супена лъжица коняк
сладко от смокини
грозде
бисквити
Начин на приготвяне:
Начупете бисквитите на парченца и ги сложете на дъното на няколко подходящи за десерта купички или чаши.
Намачкайте сиренето, смесвайки го с меда, бъркайте до получаването на еднородна консистенция. Ако желаете, може да добавите малко настъргана портокалова или лимонова кора.
Разпределете сиренето върху бисквитите, отгоре - нарязаните на четвъртинки орехови ядки. Затоплете леко сладкото от смокини заедно с коняка и полейте сиренето със сместа. Украсете с гроздови зърна и бисквити.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОФИЧИНА ТОСКАНА МУС ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЪС СЛЕЗ 150 мл
СТ. МОРИЦ АДВАНСТ КОРИГИРАЩ МУС АВТОБРОНЗАНТ MEDIUM 200 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ПОЧИСТВАЩ МУС ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА С НЕВЕН И ОВЕС 3 В 1 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Орехи - ползи и вреди
- Агаве
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Отслабване с мед и канела
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Манука
Коментари към Мус с мед, орехи и грозде