Мус от моркови
Необходими продукти:
2,5 кг моркови
4 с. л. захар
1 с. л. желатин
2 с. л. настъргана лимонова кора
Начин на приготвяне:
Накиснете желатина в 2 чаши студена преварена вода за 40 минути. След това го затоплете леко, докато се разтвори. Изцедете сока от морковите с помощта на сокоизтисквачка, смесете го със захарта и сложете на котлона да заври. Добавете разтворения желатин и лимоновата кора, затоплете, но не допускайте сместа да заври. Охладете, преди да започне да се желира и разбийте с миксер до получаването на пяна. Разпределете в подходящи чашки или купички и сложете на студено, докато десертът се сгъсти. Преди да поднесете, може да поръсите с кафява захар.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
Е ЛЕК РЕСПЕКТ МУС ЗА ТЯЛО 200 мл
НовТЕНА ИЗМИВАЩА ПЯНА 3 в 1 БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 400 мл
АЛКЕМИЛА K - HAIR СТАЙЛИНГ МУС С ЛЕНЕНО СЕМЕ ЗА КЪДРАВА КОСА 150 мл
АЛОКСИ МУС СЪС СИЛНА ФИКСАЦИЯ 196 мл
СТ. МОРИЦ АДВАНСТ АВТОБРОНЗИРАЩ МУС 5 В 1 MEDIUM 200 мл
АЛКЕМИЛА ПОЧИСТВАЩ МУС АНТИ - АКНЕ 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Обикновен маслен крем
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Див морков
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Десерт с чиа и прясно мляко
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
Коментари към Мус от моркови