Мус от моркови
Необходими продукти:
2,5 кг моркови
4 с. л. захар
1 с. л. желатин
2 с. л. настъргана лимонова кора
Начин на приготвяне:
Накиснете желатина в 2 чаши студена преварена вода за 40 минути. След това го затоплете леко, докато се разтвори. Изцедете сока от морковите с помощта на сокоизтисквачка, смесете го със захарта и сложете на котлона да заври. Добавете разтворения желатин и лимоновата кора, затоплете, но не допускайте сместа да заври. Охладете, преди да започне да се желира и разбийте с миксер до получаването на пяна. Разпределете в подходящи чашки или купички и сложете на студено, докато десертът се сгъсти. Преди да поднесете, може да поръсите с кафява захар.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СТ. МОРИЦ ПРОФЕШЪНЪЛ МУС АВТОБРОНЗАНТ DARK 200 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА МУС ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЪС СЛЕЗ 150 мл
СТ. МОРИЦ ПРОФЕШЪНЪЛ МУС АВТОБРОНЗАНТ FAST TAN 200 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ПОЧИСТВАЩ МУС ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА С НЕВЕН И ОВЕС 3 В 1 200 мл
СТ. МОРИЦ АДВАНСТ КОРИГИРАЩ МУС АВТОБРОНЗАНТ MEDIUM 200 мл
РИЛАСТИЛ АКНЕСТИЛ ПОЧИСТВАЩА ПЯНА 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Обикновен маслен крем
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Чипс от моркови на фурна
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Ябълков сладкиш с грис
- Десерт от райски ябълки с маскарпоне, бисквити и кафе
Коментари към Мус от моркови