Мраморно пилешко руло с чесън

Необходими продукти:
700 грама пилешко филе
3 - 4 скилидки чесън
1 супена лъжица смлян сладък червен пипер
0,5 чаена лъжица копър и сушен магданоз
30 грама желатин
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете филето на малки кубчета.
Прибавете счукания чесън, червения пипер, черния пипер, магданоза и копъра, сол на вкус и сухия желатин.
Разбъркайте всичко добре.
Сложете овкусеното пилешко в плик за печене и завържете плътно.
Поставете в подходящ съд.
Изпечете във фурната в продължение на 50 минути.
Когато извадите, оставете да се охлади достатъчно, за да приберете в хладилника, докато рулото се желира (около 5 - 7 часа).
След това може да нарежете на парчета и да поднесете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пилешко руло с плънка от шунка и кашкавал
- Рулца от пилешки гърди със зеленчуци в млечен сос
- Празнично пилешко руло с гъби и ядки
- Руло от свинско месо с плънка от пилешко и сушени кайсии
- Свинско руло с гъбена плънка и обвивка от бекон
- Пилешко руло с плънка от кашкавал и зелени подправки
- Свинско руло със спанак и гъби
- Свинско руло с чеснова паста и билки
- Руло от свински джолан с чесън
- Свинско руло с моркови, спанак и сирене
Коментари към Мраморно пилешко руло с чесън