Морковени бисквитки с масло

Необходими продукти:
100 грама сварени моркови
300 грама брашно
250 грама масло
100 грама захар
1 яйце
бадемова есенция
Начин на приготвяне:
Намачкайте морковите с вилица, към тях прибавете маслото, нарязано на малки парчета, яйцето, захарта, есенцията и брашното. Смесете всичко старателно с ръце и оформете тестото като топка. Покрийте с найлоново фолио и приберете в хладилника за половин час.
Когато извадите, разточете тънък пласт върху плот, обилно посипан с брашно. С помощта на формички изрежете бисквитките. Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с пергамент, и изпечете във фурната за 20 минути при температура от 180 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г
БОТАЛАЙФ ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ РИГАН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА СУСАМОВО МАСЛО 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Как да направим хартиени моркови за декорация
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Тутманик
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Мариновани цели моркови с чесън и оцет
Коментари към Морковени бисквитки с масло