Морковени бисквитки с масло

Необходими продукти:
100 грама сварени моркови
300 грама брашно
250 грама масло
100 грама захар
1 яйце
бадемова есенция
Начин на приготвяне:
Намачкайте морковите с вилица, към тях прибавете маслото, нарязано на малки парчета, яйцето, захарта, есенцията и брашното. Смесете всичко старателно с ръце и оформете тестото като топка. Покрийте с найлоново фолио и приберете в хладилника за половин час.
Когато извадите, разточете тънък пласт върху плот, обилно посипан с брашно. С помощта на формички изрежете бисквитките. Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с пергамент, и изпечете във фурната за 20 минути при температура от 180 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БАНАНИ И БИСКВИТИ 190 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ВЕЧЕРНА ИГЛИКА 20 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КОРИАНДЪР 10 мл
ОСТРОВИТ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ МАСЛО 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Тутманик
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Пет вида храни, съдържащи палмово масло, които трябва да избягваме
- Пържена бакла със сусамово масло
Коментари към Морковени бисквитки с масло