Мляко с мак, канела и мед
Необходими продукти:
50 грама мак
200 милилитра прясно мляко
1 чаена лъжица мед
1 чаена лъжица смляна канела
1 супена лъжица ванилова пудра захар
Начин на приготвяне:
Залейте мака с вода и оставете за 1 - 2 часа, след което смелете с помощта на блендер, докато се получи маково мляко. Добавете меда, разтворете канелата в прясното мляко и тогава налейте при останалите продукти. Оставете за известно време, за да се поемат ароматите.
Намажете края на чаша с мед и потопете във ваниловата пудра захар, за да се образува "сладък ръб". Прецедете напитката и я налейте в чашата. Поднесете веднага след приготвянето.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РАСТИТЕЛЕН САПУН ФЛОРИНДА МАК 100 г
КОЛАГЕНА КОДЕ DREAM SKIN КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЛИФТИНГ ЕФЕКТ 50 мл
БИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС МЕНСТРУАЦИЯ 2 180 г
ЕОФЛОРИА МАСЛО ОТ МАКОВО СЕМЕ 250 мл
СОРИА НАТУРАЛ СЕДАНЕР КОМПЛЕКС 50 мл
СТИКС КРЕМ ЗА РЪЦЕ С МАСЛО ОТ МАК 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Сънотворен мак, Опиумен мак, Мак-градински, Питомен мак
- Как и защо да си направим вода с електролити
- Употреба на "кафе" от глухарчета, като средство, подпомагащо превенцията срещу онкологични заболявания
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Пилешко филе с мед и горчица
- Манука
Коментари към Мляко с мак, канела и мед