Миш-маш с гъби и колбас

Необходими продукти за две порции:
- 1 глава лук
- 1 зелена чушка
- 1 червена чушка
- 1 морков, настърган ситно
- 2 меки домата
- 150 грама нарязани печурки
- 100 грама нарязан бекон или шпеков салам
- 4 яйца
- 1 супена лъжица масло
- сол и черен пипер на вкус
- 2-3 стръка пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Загрейте маслото в дълбок тиган и запържете нарязаните гъби и лук. Почистете чушките и ги прибавете. Сложете моркова и нарязаните ситно домати.
Подправете със сол, черен пипер и добавете нарязания колбас. Задушете за 5 минути, чукнете яйцата и разбъркайте.
Гответе докато се запържат и по желание добавете натрошено сирене. Охладете, разсипете порции и поръсете с нарязан ситно магданоз.
Добър апетит!
Източник: www.food.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ливадна печурка, Анасонова печурка, Анасонлийка, Ливадна печурка, Бяла горско-ливадна печурка
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Сладки гъбки
- Ветрило от тиквички с кашкавал, масло и колбас
- Двуспорова печурка
- Горска печурка, Кафява горска печурка
- Бързи гювечета с картофи, гъби и яйце
- Шунка
- Картофен колбас с лук
- Пикантен италиански колбас Ндуя
Коментари към Миш-маш с гъби и колбас