Миш-маш с гъби и колбас

Необходими продукти за две порции:
- 1 глава лук
- 1 зелена чушка
- 1 червена чушка
- 1 морков, настърган ситно
- 2 меки домата
- 150 грама нарязани печурки
- 100 грама нарязан бекон или шпеков салам
- 4 яйца
- 1 супена лъжица масло
- сол и черен пипер на вкус
- 2-3 стръка пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Загрейте маслото в дълбок тиган и запържете нарязаните гъби и лук. Почистете чушките и ги прибавете. Сложете моркова и нарязаните ситно домати.
Подправете със сол, черен пипер и добавете нарязания колбас. Задушете за 5 минути, чукнете яйцата и разбъркайте.
Гответе докато се запържат и по желание добавете натрошено сирене. Охладете, разсипете порции и поръсете с нарязан ситно магданоз.
Добър апетит!
Източник: www.food.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Сладки гъбки
- Гъбена салата с моркови, кашкавал и кисели краставички
- Шунка
- Сьомга Марсала с гъби и кафяв ориз
- Картофен колбас с лук
- Пикантен италиански колбас Ндуя
- Печено сирене с гъби и чесън
- Саламени фигури или колбасен креатив за скъпи гости
- Ризото с киноа и печурки
- Маслени картофи с гъби, подправки и кашкавал
Коментари към Миш-маш с гъби и колбас