Миш-маш с гъби и колбас
Необходими продукти за две порции:
- 1 глава лук
- 1 зелена чушка
- 1 червена чушка
- 1 морков, настърган ситно
- 2 меки домата
- 150 грама нарязани печурки
- 100 грама нарязан бекон или шпеков салам
- 4 яйца
- 1 супена лъжица масло
- сол и черен пипер на вкус
- 2-3 стръка пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Загрейте маслото в дълбок тиган и запържете нарязаните гъби и лук. Почистете чушките и ги прибавете. Сложете моркова и нарязаните ситно домати.
Подправете със сол, черен пипер и добавете нарязания колбас. Задушете за 5 минути, чукнете яйцата и разбъркайте.
Гответе докато се запържат и по желание добавете натрошено сирене. Охладете, разсипете порции и поръсете с нарязан ситно магданоз.
Добър апетит!
Източник: www.food.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Домашен пилешки колбас с чесън и желатин
- Как да направим плато с колбаси, сирена и плодове
- Италианска салата с макарони и маслини
- Сладки гъбки
- Миш-маш в гювече с кашкавал и яйце
- Пица на тиган с картофен блат
- Питки с колбас и сусам
- Пикантен италиански колбас Ндуя
Коментари към Миш-маш с гъби и колбас