Месни рулца с гъби

Необходими продукти:
500 грама свинско месо
300 грама гъби
200 грама лук
150 грама майонеза или сметана
150 грама кетчуп или доматено пюре
сол
черен пипер
растително олио
Начин на приготвяне:
Нарежете лука и гъбите на ситно. Лука запържете до златисто, след това добавете гъбите, посолете, сложете пипер и пържете до готовност (около 20 минути). Нарежете, начукайте и овкусете месото. В парче от него сложете от гъбената плънка, навийте на руло и "затворете" с помощта на клечка за зъби. По същия начин оформете още няколко рулца (зависи на колко и какви парчета сте нарязали месото) и ги изпържете леко.
Смесете майонезата и доматеното пюре. Подредете рулцата в тава, залейте ги със соса и сложете да се пекат при 180 градуса в продължение на 30-40 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Как и колко да варим различните видове месо
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Гъби портобело
- Цветни рулца от тортила питки
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Свинско с гъби в сметана
- Ливадна виолетка
- Сапунка
- Свинско със сметана и диви гъби
Коментари към Месни рулца с гъби