Мерлуза по селски

Необходими продукти:
- 1 глава лук
- един морков
- един мек домат
- една червена чушка
- 3 картофа
- 2-3 котлета мерлуза
- дафинов лист
- 1 чаена лъжичка сух риган
- 1 чаена лъжичка червен пипер
- 150 милилитра вода или бульон
- зехтин, сол и черен пипер
- 1 чаена лъжичка оцет
- брашно 1-2 супени лъжици
Начин на приготвяне:
Час преди готвенето подсолете рибата и я охладете. Нарежете лука, доматите, картофите, морковите и чушката на кръгчета.
Намажете със зехтин съд за печене с капак и подредете зеленчуците като ги редувате. Оваляйте рибата в брашно и я сложете върху чушките.
Подправете със сол, черен и червен пипер. Добавете дафиновия лист, ригана, налейте водата и оцета. Сложете капака, загрейте фурната на 200 градуса и запече рибката за 40 минути.
Охладете, поднесете, гарнирана с подправки по избор и й се насладете.
Бон Апети!
Източник: www.bloglovin.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 капсули * 60 DOCTOR NATURE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Хек, мерлуза - ползи за здравето и състав
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Рататуй с фасул и полента
- Да нахраним очите си - препоръки за остро зрение
- Тридневна диета със зеленолистни
- Пригответе си зеленчуци на пара, без необходимия уред
- Направете си разтвор за почистване на плодовете и зеленчуците от химичните вещества
Коментари към Мерлуза по селски